ΠΑΟΚ

Ετοιμος να ρίξει το κασέ του ο Πιάτι

Ετοιμος να ρίξει το κασέ του ο Πιάτι

Στην ιστοσελίδα "valenciacf.lasprovincias.es" φιλοξενείται ρεπορτάζ για το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Υπό την πίεση του χρόνου αφού σιγά σιγά η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται ο Πάμπλο Πιάτι θα αναγκαστεί να ρίξει το κασέ του για να βρει ομάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα " valenciacf.lasprovincias.es". Στο κείμενο αναφέρεται ότι αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος αν θέλει να μεταγραφεί σε σύλλογο που θα έχει χρόνο συμμετοχής και να επανέλθει στην πρώτη γραμμή.

"Ο Πάμπλο Πιάτι είναι σε αδιέξοδο και τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα και στην συνέχεια γράφεται: "Ο παίκτης γνωρίζει την σθεναρή αντίσταση της Βαλένθια για την μεταγραφή του. Ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ούτε ένα ευρώ από το συμβόλαιο του παίκτη για να παίξει σε άλλη ομάδα. Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και όλες οι πλευρές πρέπει να συμβιβαστούν. Η Ρεν ήταν μία επιλογή, αλλά απορρίφθηκε από τον Πιάτι.

'Ετσι, αν θέλει ο Πιάτι να παραμείνει στο ισπανικό πρωτάθλημα και να ανακτήσει την χαμένη αξία του, θα αναγκαστεί να επανεξετάσει το αρχείο του. Χετάφε, Σέλτικ, Αλμερία και Εσπανιόλ, δεν είναι διατεθειμένες να αναλάβουν το σύνολο του συμβολαίου του και ο Πιάτι θα πρέπει να θυσιάσει μέρος του μισθού του. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ή κάποιας ομάδας από την Πρέμιερ Λιγκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ