ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Έτοιμος και ο Παριανός

Έτοιμος και ο Παριανός
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης θα έχει στην διάθεσή του για το ματς με τα Τρίκαλα τον Παριανό ο οποίος έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Λιγοστεύουν σιγά σιγά τα προβλήματα για τον Νίκο Παντέλη, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής.

Ο έμπειρος τεχνικός του Εθνικού Αστέρα είδε και στην προπόνηση της Πέμπτης, τον Παριανό να παίρνει κανονικά μέρος χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και έτσι θα είναι στην διάθεσή του για το ματς της 5ης αγωνιστικής.

Αντίθετα απόντας από την αναμέτρηση θα είναι ο Τσιώλης, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Διαγόρα και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των "ερυθρόλευκων" προβλέπει μία ακόμη προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής, με την οποία θα συνεχισθεί η προετοιμασία και ίσως φανούν περισσότερες προθέσεις του Νίκου Παντέλη, αναφορικά με το αρχικό σχήμα.

Στο μεταξύ άσχημη εντύπωση δημιουργεί στους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα το γεγονός ότι δεν παραχωρείται κανένα γήπεδο στην Καισαριανή για την ομάδα Νέων του συλλόγου, που αναγκάζεται να αγωνίζεται σαν γηπεδούχος μακριά από την φυσική της έδρα.

Μάλιστα, η διοίκηση τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με την Δημοτική Αρχή προκειμένου να δοθεί μία λύση, καθώς πρόκειται για μία ομάδα της Καισαριανής, που δίνει χρόνο συμμετοχής στα ταλέντα της περιοχής, καλλιεργεί σε βάθος το άθλημα και δεν βρίσκει μία στέγη μέσα στην ίδια της την περιοχή.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ