ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Eτοιμοπόλεμος" ο Ορφανός

"Eτοιμοπόλεμος" ο Ορφανός
Καραγεωργίου

Ο Ορφανός ξεπέρασε την ίωση, προπονήθηκε και υπολογίζεται για την Κυριακή. Καραγεωργίου:"Χωρίς άγχος με Αστέρα"

Ο μέσος των Κρητικών ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Αρκαδίας. Αντίθετα, ο Δημήτρης Γελαδάρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Στη προπόνηση της Παρασκευής ο Νίκος Καραγεωργίου αφιέρωσε το πρόγραμμα σε ασκήσεις τακτικής ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έπαιξαν δίτερμα.

Η προετοιμασία των κρητικών για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση που θα ξεκινήσεις στις 15:00.

Καραγεωργίου:"Χωρίς άγχος με Αστέρα"

Ο Εργοτέλης πλέον αναπνέει...άνετα στην Σούπερ Λίγκα και ο Νίκος Καραγεωργίου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν θα έχει την πίεση και το άγχος των προηγούμενων αγώνων, κάτι που όπως ανέφερε της προσφέρει την ευκαιρία να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο.

"Στο παιχνίδι που θα δώσουμε την Κυριακή με τον Αστέρα οπωσδήποτε δεν θα υπάρχει η πίεση και το άγχος των προηγούμενων αγώνων και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα", ανέφερε αρχικά στη δήλωση του για το παιχνίδι στο "Παγκρήτιο", ο Καβαλιώτης τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε και για τον αντίπαλο λέγοντας:" Με την παρουσία του Νίκου Κωστένογλου η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε και αναδείχτηκε περισσότερο η αξία της".











TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ