ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτοιμοι για το clásico Μέσι και Πουγιόλ

Έτοιμοι για το clásico Μέσι και Πουγιόλ

Μέσι, Πουγιόλ αλλά και Μαστσεράνο ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις, με τον Τάτα Μαρτίνο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ενόψει clásico.

Μπορεί οι τελευταίες προπονήσεις της Μπαρτσελόνα να γίνονται μετ' εμποδίων καθώς η μισή ομάδα απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, ωστόσο το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στα χείλη του Τάτα Μαρτίνο.

Ήδη από την Δευτέρα ο Λιονέλ Μέσι συμμετέχει στο πρόγραμμα της Μπάρτσα, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα ταξιδέψει μάλιστα στην Παμπλόνα, όπου οι "μπλαουγκράνα" αντιμετωπίζουν την Οσασούνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ο παρτενέρ του Μπάρτρα στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Τάτα έχει στη διάθεσή του να επιλέξει για την συγκεκριμένη θέση τόσο τον Πουγιόλ όσο τον Μαστσεράνο.

Ο εμβληματικός αρχηγός των Καταλανών έχει να αγωνιστεί από τις 12/3 και τον θρίαμβο (4-0) απέναντι στη Μίλαν. Ενώ ο Αργεντινός από τις 24/9 και την αναμέτρηση με την Σοθιεδάδ.

Μετά το παιχνίδι με την Οσασούνα ακολουθεί αυτό με τη Μίλαν (22/10) και στη συνέχεια το clásico (26/10). Εκεί όπου κόντρα στη Ρεάλ στο "Καμπ Νόου", Μέσι και Πουγιόλ θα είναι πανέτοιμοι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ