ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμο κατά 9/11 το σχέδιο... απόδρασης

Έτοιμο κατά 9/11 το σχέδιο... απόδρασης
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο "Παρκ ντε Πρενς" και ο Μίτσελ σκέφτεται το ιδανικό σχήμα για να αντιμετωπίσει την Παρί ΣΖ. Εννέα οι σίγουροι της ενδεκάδας, ανάλογα με την τακτική θα κριθούν οι άλλες δύο θέσεις.

Σε ρυθμούς Παρί ΣΖ βρίσκεται για τα καλά πλέον ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την παρέα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς το βράδυ της Τετάρτης (27/11, 21:45) στο "Παρκ ντε Πρενς".

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες της αναμέτρησης, ο Μίτσελ σκέφτεται τον τρόπο που θα καταφέρει η ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα στην Γαλλία, κάνοντας έτσι πιο εύκολο το έργο των Πειραιωτών την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει σκοπό να κλείσει πίσω τον Ολυμπιακό και να περιμένει τις επιθέσεις της Παρί ΣΖ. Ο προβληματισμός του ουσιαστικά έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την μεσαία γραμμή, δίνοντας της και το ανάλογο... ύφος.

Σίγουροι για την ενδεκάδα μπορούν να θεωρούνται οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ και Μήτρογλου. Αυτή είναι η βάση των παικτών που θα στηρίξει τα πλάνα του ο Μίτσελ, που ουσιαστικά παραμένει αναποφάσιστος για δύο θέσεις στο βασικό σχήμα.

Ντομίνγκες, Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Μασάντο και Μπονγκ, είναι ουσιαστικά οι έξι παίκτες που διεκδικούν τις δύο θέσεις της ενδεκάδας.

Οι δύο Αργεντίνοι είναι υποψήφιοι για τον ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ Βάις ή Κάμπελ μαζί με τον Φουστέρ θα καλύψουν τις πτέρυγες μεσοεπιθετικά. Αν ο Μίτσελ επιλέξει να προσεγγίσει λίγο πιο προσεκτικά το παιχνίδι, τότε μάλλον θα πάει στην λύση Μασάντο, με τον Πορτογάλο να συμπληρώνει την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Μανιάτη και Σάμαρη.

Τέλος, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να καταφύγει στο... τρικ επί εποχής Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Χοσέ Χολέμπας σαν αριστερό χαφ και τον Γκαετάν Μπονγκ στην άμυνα. Βεβαίως ο Μίτσελ θα περιμένει τις δύο ακόμη προπονήσεις που απομένουν μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης (μια στο Αθλητικό Κέντρο και μια στο "Παρκ ντε Πρενς"), προκειμένου να αποφασίσει οριστικά για το πλάνο του απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Εκεί όπου ο Λοράν Μπλαν μοιάζει να μην έχει ξεχάσει το πρώτο 45λεπτο στο ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και αποφάσισε να προφυλάξει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεμς .

Ο Γάλλος τεχνικός, σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ της χώρας, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική με αυτή που του έδωσε την νίκη στο Φάληρο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Με λίγα λόγια, ενισχυμένος άξονας και επιθέσεις από τα άκρα, με τους πλάγιους επιθετικούς να κλείνουν προς τα μέσα και τους μπακ να γίνονται χαφ.

Λεπτομέρειες που γνωρίζουν καλά ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του, οι οποίοι και μελετούν τον τρόπο που θα μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την Παρί ΣΖ των αστέρων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ