ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει τις εισηγήσεις ο Βαλβέρδε

Ετοιμάζει τις εισηγήσεις ο Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει τις εισηγήσεις του για το έμψυχο υλικό του Ολυμπιακού, ενώ πραγματοποίησε την 3η του προπόνηση με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει... παραχωρήσει τα κλειδιά της ομάδας στον πρώην τεχνικό της Βιγιαρεάλ και οι φίλαθλοι της ομάδας αγωνιούν να μάθουν τις αποφάσεις του.

Τις τελικές αποφάσεις ο Βαλβέρδε θα τις πάρει την Παρασκευή μετά και το φιλικό με την Ρόμα στο "Καραϊσκάκης" και θα τις γνωστοποιήσει στην διοίκηση στην συνάντηση κορυφής του Σαββάτου.

Σε αυτήν την συνάντηση θα είναι οι Βαλβέρδε, Μαρινάκης και Κοβάτσεβιτς, ενώ είναι σίγουρο ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απόφαση για κανένα ζήτημα.

Δεδομένο είναι πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και αμυντικού μέσου. Το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα έχει χάσει... έδαφος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αποχωρήσεις-έκπληξη.

Όσον αφορά στην προπόνηση, η οποία ήταν τρίτη του Βαλβέρδε μετά τις δύο χτεσινές (Τρίτη), κλασικά οι Βαλεριάνος και Μιραλάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Πέμπτη θα γίνει απογευματινή προπόνηση στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ