ΠΑΟΚ

"Ετοιμάζει πρόταση για Σαλπιγγίδη το Αννόβερο"

"Ετοιμάζει πρόταση για Σαλπιγγίδη το Αννόβερο"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, είναι θέμα χρόνου η επίσημη πρόταση του Αννόβερο για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικέφαλου του Βορρά" ενημερώθηκε από εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το γερμανικό σύλλογο, ο οποίος δεν θα αργήσει μάλιστα να κάνει επίσημη πρόταση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έχει λόγο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει κάνει γνωστό αν θέλει να φύγει ξανά από το σύλλογο που ανδρώθηκε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

Εξάλλου, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, θέλει να βοηθήσει την ομάδα του περισσότερο τη νέα χρονιά, αφού η χρονιά που τελειώνει την Τετάρτη (25/5) με τη λήξη των πλέι οφ δεν βρήκε τον "Σάλπι" στα καλύτερά του.

Αναφορικά με το ποσό που είναι διατεθειμένο να δώσει το Αννόβερο, οι πληροφορίες θέλουν τη γερμανική ομάδα να είναι έτοιμη να δώσει περίπου 1.500.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ κρατούν στάση αναμονής και στην περίπτωση πρότασης, οι διοικούντες την ομάδα θα εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ