ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ

Εθνική Βελγίου: Ο Ντε Μπρόινε έμεινε εκτός κλήσεων λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι για την Premier League 2023-2024 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024
Ο Κέβιν ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι για την Premier League 2023-2024 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 © 2024/DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε προφυλάσσεται από τον Ντομένικο Τεντέσκο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Αμφίβολος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νιούκαστλ.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Ντομένικο Τεντέσκο, η ομοσπονδία του Βελγίου ανακοίνωσε την αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει τον Μάρτιο με Ιρλανδία και Αγγλία.

Από αυτή απουσιάζει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον Ντομένικο Τεντέσκο να αναφέρει σε δηλώσεις του ότι ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και γι' αυτό προτίμησε να τον αφήσει στους πολίτες. Για το Euro 2024, στο οποίο οι κόκκινοι διάβολοι έχουν προκριθεί ήδη, τον υπολογίζει κανονικά.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ ο Ντε Μπρόινε έπαιξε βασικός και μοίρασε ασίστ στον Στόουνς, με τον Γκουαρδιόλα να τον αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο στο 69'. Μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου το Σάββατο κόντρα στη Νιούκαστλ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ