EURO 2024

Εθνική Πολωνίας: Χάνει την πρεμιέρα του Euro με Ολλανδία ο Λεβαντόβσκι

Poland's Robert Lewandowski, bottom, reacts during the international friendly soccer match between Poland and Turkey at the National stadium in Warsaw, Poland, Monday, June 10, 2024. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Ο τραυματισμός του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στον αγώνα με την Τουρκία. © 2024 CZAREK SOKOLOWSKI/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει εν τέλει από τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Πολωνίας με αντίπαλο την Ολλανδία λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στην φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία.

Η Εθνική Πολωνίας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τον πρώτο αγώνα του Euro με αντίπαλο την Ολλανδία. Ο τραυματισμός που αποκόμισε κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με την Τουρκία δεν θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρός, ωστόσο το πρόβλημα είναι αρκετό για να θέσει τον φορ της Μπαρτσελόνα νοκ ουτ από αυτό τον σημαντικό αγώνα.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μόνη άτυχη στιγμή για τον προπονητή των Πολωνών, Μίχαλ Προμπιέρζ, αφού αξίζει να σημειωθεί πως στον ίδιο αγώνα τραυματίστηκε και ο Σβιντέρσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του, ενώ επίσης ένα χτύπημα στο γόνατο στο φιλικό με την Ουκρανία ήταν αρκετό για να στερήσει την συμμετοχή του Μίλικ από την διοργάνωση.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ