ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική πόλο ανδρών: Κορυφαίος φουνταριστός του Παγκοσμίου ο Κάκαρης

Εθνική πόλο ανδρών: Κορυφαίος φουνταριστός του Παγκοσμίου ο Κάκαρης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κάκαρης αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Υγρού Στίβου με δύο σπουδαία ατομικά επιτεύγματα, αφού ψηφίστηκε κορυφαίος φουνταριστός στο τουρνουά και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών είπε αντίο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου επικρατώντας με 15-11 της Σερβίας και καταλαμβάνοντας την 5η θέση στον κόσμο, με τον Κώστα Κάκαρη να επιστρέφει μάλιστα από την Ντόχα με δύο σπουδαίες παράσημα.

Και αυτό γιατί ψηφίστηκε κορυφαίος φουνταριστός του 21ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (όπως είχε συμβεί και το 2022 στη Βουδαπέστη) ενώ συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης, πολυτιμότερος παίκτης της οποίας αναδείχθηκε ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας, Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο, και καλύτερος τερματοφύλακας ο συμπατριώτης του, Μάρκο Ντελ Λούνγκο.

Πέρα από τον Έλληνα πολίστα και τους Ιταλούς Ντι Φούλβιο και Ντελ Λούνγκο, την ιδανική επτάδα συμπληρώνουν ο Γάλλος Τομά Βερνού (πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 26 τέρματα), ο Ισπανός Άλβαρο Γρανάδος, ο Κροάτης Κονσταντίν Χαρκόφ και ο Ούγγρος Γκέργκο Ζάλανκι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ