ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Θέλει μόνο νίκη επί της Γερμανίας την Τρίτη (16/11) για να προκριθεί

Οι παίκτες της Εθνικής Νέων πριν την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε | 13 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Εθνικής Νέων πριν την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε | 13 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (16/11, 16:00) τη Γερμανία στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση και μόνο με νίκη θα πάρει την πρόκριση στην Elite Round.

Τον τελευταίο αγώνα της στον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα δώσει την Τρίτη (16/11, 16:00) στο Παπαχαραλάμπειο Ναυπάκτου η Εθνική Νέων εναντίον της Γερμανίας και η ομάδα του Τάσου Θέου θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να έχει πιθανότητες να συγκαταλεγεί μεταξύ των 28 συμμετεχουσών στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η Εθνική Νέων που προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα, την ισοπαλία με τα Νησιά Φερόε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε οι Έλληνες διεθνείς να δείξουν πως η ισοπαλία αυτή ήταν απλά ένα ατυχές αποτέλεσμα.

Η βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έως σήμερα στον όμιλο της Εθνικής.

1. Ρωσία 6

2. Γερμανία 3

3. Νησιά Φερόε 1

4. Ελλάδα 1

Το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Προκριματική Φάση (52 Ομάδες)

Συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 52 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 13 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και η μία καλύτερη τρίτη ομάδα από τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.

Elite Round (28 ομάδες)

Συμμετέχουν απευθείας η πρώτη ομάδα του ranking της UEFA για την κατηγορία των Νέων κατά την τρέχουσα περίοδο, δηλαδή η Πορτογαλία, καθώς και οι 27 ομάδες που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής από την προκριματική φάση. Χωρίζονται σε επτά ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας. Στην τελική φάση προκρίνονται οι επικεφαλής των 7 ομίλων.

Τελική Φάση (8 Ομάδες)

Συμμετέχουν η διοργανώτρια του τουρνουά Σλοβακία και οι 7 ομάδες που θα περάσουν από την Elite Round.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ