ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Εθνική Κροατίας: Ο Ντέγιαν Λόβρεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Ο Λόβρεν πανηγυρίζει την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κροατία
Ο Λόβρεν πανηγυρίζει την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Κροατία 2022 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ντέγιαν Λόβρεν ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/2) ότι αποσύρεται από την εθνική Κροατίας μετά από 13 χρόνια που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Κροατίας γνωστοποίησε την Πέμπτη (23/2) ο αμυντικός της Λιόν, Ντέγιαν Λόβρεν, έπειτα από σχεδόν 13 χρόνια και 19 συνολικά αν υπολογίσουμε τις μικρές εθνικές.

Ο 33χρονος που έφτασε με την εθνική ομάδα μέχρι τον μικρό τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απέναντι στο Μαρόκο, επικρατώντας με 2-1, έγραψε στο ποστ που δημοσίευσε στα social media.

"Αγαπητή εθνική ομάδα, αγαπητοί φίλαθλοι,

Θα ήθελα να σας πω μερικά όχι και τόσο ευχάριστα νέα, αλλά πιστέψτε με, πήρα αυτή την απόφαση μετά από πολλή σκέψη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο για μένα, και όσο το γράφω προσπαθώ να μην κλάψω, αλλά με γνωρίζετε ήδη καλά ως άνθρωπο με καρδιά και συναισθήματα.

Έφτασε η μέρα που πρέπει να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα της Κροατίας, παρόλο που εξακολουθώ να βλέπω τον εαυτό μου ως ένθερμο οπαδό που θα εμψυχώνει πάντα την εθνική του ομάδα.

Από παιδί ονειρευόμουν ότι θα έπαιζα σε μεγάλες διοργανώσεις, με την πιο όμορφη φανέλα με τη σκακιέρα. Φόρεσα για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα τετράγωνα όταν ήμουν εννιά χρονών και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα -σαν να φορούσα την κάπα του Superman. Ένιωθα δυνατός, σίγουρος, ατρόμητος, όπως ακριβώς ο ήρωάς μου ο Superman.

Απερίγραπτο. Θα θυμάμαι για πάντα την 8η Οκτωβρίου 2009 ως το επίσημο ντεμπούτο για την πατρίδα μου", ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ