ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθανασιάδης: Κλήθηκε στην Εθνική αντί του Διούδη

Ο Γιώργος Αθανασιάδης με τη φανέλα της Σέριφ
Ο Γιώργος Αθανασιάδης με τη φανέλα της Σέριφ © 2021 AP IMAGES

Ο Γιώργος Αθανασιάδης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας αντί του Σωκράτη Διούδη, εξαργυρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίπεδο ανδρών.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ αντί του Σωκράτη Διούδη για τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας με τη Γεωργία και τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο 28χρονος κίπερ της Σερίφ εξαργύρωσε στο έπακρο την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα ο Αθανασιάδης αναδείχθηκε MVP της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά και καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής.

Αυτή δεν είναι η μοναδική καλή εμφάνιση του Αθανασιάδη, ο οποίος αγωνίζεται στη Σέριφ ως δανεικός από την ΑΕΚ, καθώς κράτησε το μηδέν με τη Σαχτάρ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια των Μολδαβών για τα προκριματικά του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διούδης έμεινε εκτος προπονήσεων του Παναθηναϊκού, λόγω ίωσης με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (03/10) να είναι αμφίβολη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ