ΣΕΡΙΦ

Αθανασιάδης: Παίκτης της εβδομάδας στο Champions League

Ο Γιώργος Αθανασιάδης
Ο Γιώργος Αθανασιάδης SHERIFF TIRASPOL

Μετά τον τίτλο του MVP μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιώργος Αθανασιάδης βγήκε και παίκτης της εβδομάδας στο Champions League.

Ούτε ο Λιονέλ Μέσι που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Βιγιαρεάλ στο 90+5 βγήκαν παίκτης της εβδομάδας στο Champions League.

Και το βραβείο αυτό πήγε στον 28χρονο Έλληνα γκολκίπερ, Γιώργο Αθανασιάδη, για την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νίκης της Σέριφ με 2-1 στο Μπερναμπέου.

Ο Αθανασιάδης μετά τη σχετική ψηφοφορία που έκανε η UEFA βρέθηκε στην πρώτη θέση όπως χαρακτηριστικά δείχνει και η ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της UEFA για τον παίκτη της εβδομάδας
Η ανακοίνωση της UEFA για τον παίκτη της εβδομάδας PRINT SCREEN

Στην ψηφοφορία παίρνουν μέρος όλοι οι MVP των αγώνων της 2ης αγωνιστικής και η UEFA επιλέγει τέσσερις με βάση την εμφάνιση που πραγματοποίησαν τους οποίους και θέτει σε ψηφοφορία για να βγει ο παίκτης της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι ήταν οι Αθανασιάδης (Σέριφ) που έκανε δέκα σωτήριες επεμβάσεις στη νίκη της Σέριφ επί της Ρεάλ.

Ο Σκρίνιαρ της Ίντερ ο οποίος είχε 3 πετυχημένα τάκλιν, 3 ανακτήσεις κατοχής και 89% ακρίβεια στις πάσες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ.

Ο Νούνες της Μπενφίκα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 επί της Μπαρτσελόνα και ο Σανέ της Μπάγερν ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και είχε μια ασίστ στο ματς της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου.

TAGS ΣΕΡΙΦ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ