EURO 2020

Εθνική Ιταλίας: Ο Σπινατσόλα μπαίνει στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός για περίπου 6 μήνες

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα της Ιταλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προημιτελικά του Euro 2020 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Παρασκευή 2 Ιουνίου 2021
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα της Ιταλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προημιτελικά του Euro 2020 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Παρασκευή 2 Ιουνίου 2021 © 2021 ANDREAS GEBERT/ASSOCIATED PRESS

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα αναμένεται εντός της Κυριακής (04/07) να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στον αχίλλειο τένοντα με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες.

Η εθνική Ιταλίας πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2020, καθώς επικράτησε του Βελγίου 2-1, ωστόσο έφυγε "λαβωμένη" από αυτή τη μάχη, καθώς ο Λεονάρντο Σπινατσόλα αποχώρησε στο 79' ως τραυματίας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για ρήξη αχιλλείου τένοντα στο αριστερό πόδι επιβεβαιώθηκαν και ο αριστερός μπακ της Ρόμα αναμένεται εντός της ημέρας (04/07) να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η επέμβαση θα γίνει σε ειδικό στη Φινλανδία και εκτιμάται πως θα μπορεί να αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του μετά από τουλάχιστον τέσσερις μήνες, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί πριν περάσει το εξάμηνο.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ