ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Εθνική Ισπανίας: Ο 32χρονος Χοσέλου μπήκε αλλαγή στο 81' και έβαλε δύο γκολ σε δύο λεπτά στο ντεμπούτο του

Ο Χοσέλου πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε με την Ισπανία
Ο Χοσέλου πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε με την Ισπανία @ 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας έκανε ο Χοσέλου. Ο 32χρονος φορ της Εσπανιόλ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 81' κόντρα στη Νορβηγία και έβαλε δύο γκολ στο 84' και το 85', γνωρίζοντας την αποθέωση από όλους τους Ισπανούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ροσαλέδα.

Ο Χοσέλου διανύει μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Εσπανιόλ στη La Liga, καθώς έχει σημειώσει 12 γκολ σε 21 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να επιβραβευθεί με κλήση στην εθνική Ισπανίας.

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε (έκανε και αυτός ντεμπούτο στον πάγκο της ρόχα) τον έριξε στο χορτάρι στο 81ο λεπτό κόντρα στη Νορβηγία με αποτέλεσμα να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας σε ηλικία 32 ετών. Την πρώτη του εμφάνιση με την Ισπανία ίσως δεν θα την είχε δει στα πιο τρελά του όνειρα.

Συγκεκριμένα έκανε το 2-0 στο 84' με ωραία σκαστή κεφαλιά έπειτα από γέμισμα του Ρουίθ και ένα λεπτό μετά με ωραίο τελείωμα πέτυχε ένα ακόμα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι είναι ο γηραιότερος που σκοράρει σε ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας από τον Σεπτέμβριο του 2006.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ