ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εθνική Γερμανίας: Υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Φλικ

Ο Χάνσι Φλικ δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Παρί με την Μπάγερν στο Παρκ Ντε Πρενς για το Champions League.
Ο Χάνσι Φλικ στην αναμέτρηση της Παρί με την Μπάγερν στο Παρκ Ντε Πρενς © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Abendzeitung ο Χάνσι Φλικ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Εθνική Γερμανίας, με στόχο να οδηγήσει τη Μάνσαφτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και στο Euro το 2024.

Ο Χάνσι Φλικ θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, με τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν να τον αντικαθιστά απ' το καλοκαίρι. Ο προπονητής των Βαυαρών πρόκειται να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας ως αντικαταστάτης του Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος αποχωρεί απ' τη Μάνσαφτ μετά από το Euro του καλοκαιριού.

Η γερμανική εφημερίδα Abendzeitung δίνει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη συμφωνία του Φλικ με την Εθνική Γερμανίας. Συγκεκριμένα, ο 56χρονος τεχνικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αφού στόχος είναι να καθοδηγήσει την ομάδα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 και στο Euro 2024, που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία.

Ο Όλιβερ Καν είχε επιβεβαιώσει με συνέντευξη στο Sky ότι η υπόθεση έχει κλείσει. "Όλα έχουν κανονιστεί, δεν υπάρχει αποζημίωση από την DFB προς την Μπάγερν. Φυσικά, συζητάμε ένα πιθανό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Εθνική Γερμανίας".

Ο Φλικ από την πρώτη στιγμή θεωρούνταν ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Λεβ, αφού ήταν συνεργάτης του στη Μάνσαφτ από το 2006 έως το 2014, όταν και η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

© 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ