NATIONS LEAGUE

Εθνική Γερμανίας: Οι παίκτες του Φλικ θα παίξουν με τις φανέλες της ομάδας γυναικών κόντρα στην Αγγλία

Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Ισραήλ σε διεθνές φιλικό παιχνίδι | 26 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Ισραήλ σε διεθνές φιλικό παιχνίδι | 26 Μαρτίου 2022 @2022 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Το ματς μεταξύ Γερμανίας και Αγγλιας το βράδυ της Τρίτης (7/6, 21:45, Novasports 1HD) για το Nations League θα είναι συλλεκτικό, αφού οι παίκτες του Χάνσι Φλικ θα παραταχθούν στην Αλιάντς Αρένα φορώντας τις εμφανίσεις της ομάδας γυναικών της χώρας.

Το ματς μεταξύ της Γερμανίας και της Αγγλίας το βράδυ της Τρίτης για το Nations League θα είναι συλλεκτικό, αφού οι παίκτες του Χάνσι Φλικ θα παραταχθούν στην "Αλιάντς Αρένα" του Μονάχου φορώντας τις εμφανίσεις της ομάδας γυναικών της χώρας.

Σε μία εποχή που οι ποδοσφαιρίστριες σε όλο τον κόσμο διεκδικούν ισότητα με τους άνδρες στο επάγγελμά τους, έρχεται μία κίνηση για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας, οι οποίοι έκαναν γνωστό πως το βράδυ της Τρίτης (7/6, 21:45, Novasports 1HD και LIVE από SPORT24) θα αγωνιστούν απέναντι στην Αγγλία για το Nations League φορώντας τις εμφανίσεις της εθνικής γυναικών της χώρας τους.

Το κίνητρό τους ήταν να δείξουν την υποστήριξή τους στις διεθνείς ποδοσφαιρίστριες ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Ιούλιο, με την διεθνη παίκτρια της "Μάνσαφτ" Σάρα Ντόρσουν να επικροτεί και να δηλώνει "είμαι περίεργη να δω αν αυτές οι εμφανίσεις δείχνουν καλύτερες στους άνδρες σε σχέση με εμάς".

Από την πλευρά της η εκπρόσωπός της εθνικής γυναικών, Ανέτε Σέιτζ, δήλωσε: "Αυτός είναι ένας μικρός χαιρετισμός από την ομάδα ανδρών σε όλους ότι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ