ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Ο Κρόος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην "Μάνσαφτ" ενόψει του Euro 2024

Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας σε ματς κόντρα στην Αγγλία για το Euro 2020 | 29 Ιουνίου 2021
Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας σε ματς κόντρα στην Αγγλία για το Euro 2020 | 29 Ιουνίου 2021 @2021 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τη διεθνή δράση ο Τόνι Κρόος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, έχοντας ως μεγάλο κίνητρο τη συμμετοχή του στο Euro 2024 που θα γίνει στην πατρίδα του.

Η πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Euro 2020 σταμάτησε νωρίς αφού αποκλείστηκε στη φάση των "16" από την Αγγλία σε νοκ-άουτ αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και τρεις ημέρες αργότερα, στις αρχές του Ιουλίου του 2021, ο Τόνι Κρόος πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τη διεθνή δράση.

Ο λόγος -όπως εξήγησε ο ίδιος δημόσια γνωστοποιώντας το αντίο του- ήταν για να αφοσιωθεί στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και στην οικογένειά του, για να έρθει όμως ο ίδιος 2,5 χρόνια μετά να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα "Bild", ο 33χρονος μέσος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας "με την προοπτική παρουσίας στο Euro 2024 που θα γίνει στην πατρίδα του και με τα παιδιά του να τον παρακολουθούν να αγωνίζεται για τη χώρα του να τον έχουν πείσει σε μεγάλο βαθμό για την επιστροφή".

Σημειώνεται πως ο Κρόος έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την "Μάνσαφτ" όντας μέλος της στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014 που έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά στην ιστορία της, με τον ίδιο να αποχαιρετάει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το 2021 μετά από 11 χρόνια παρουσίας σε αυτό με απολογισμό 106 συμμετοχών και 17 γκολ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ