ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Νέο διετές συμβόλαιο για τον Νάγκελσμαν, στον πάγκο έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 θα παραμείνει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος συμφώνησε την Παρασκευή (19/4) σε νέο διετές συμβόλαιο.

Το όνομα του τις τελευταίες μέρες ακουγόταν για την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα αλλά και κάθε τοπ κλαμπ που έψαχνε προπονητή αλλά τελικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στα γήπεδα της Αμερικής του Καναδά και Μεξικό.

Αυτό έγινε και επίσημα γνωστό την Παρασκευή (19/4) μετά από σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Γερμανίας με τον Νάγκελσμαν να υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε:

"Αυτή είναι μια απόφαση καρδιάς. Είναι μεγάλη τιμή να μπορώ να προπονώ την εθνική ομάδα και να δουλεύω με τους καλύτερους παίκτες της χώρας. Με επιτυχημένες, παθιασμένες εμφανίσεις έχουμε την ευκαιρία να εμπνεύσουμε μια ολόκληρη χώρα. Μια πρόγευση ήταν οι δύο νίκες εναντίον της Γαλλίας και της Ολλανδίας τον Μάρτιο με συγκίνησαν πραγματικά. Θέλουμε να παίξουμε ένα επιτυχημένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μαζί και ανυπομονώ για αυτό μαζί με την προπονητική μου ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ