ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Ο Ντεσάμπ φοβάται πιθανούς "τριγμούς" στις σχέσεις Πογκμπά - Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ @ 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την υπόθεση του Πολ Πογκμπά και την "εμπλοκή" του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς σε περίπτωση που ισχύουν οι κατηγορίες τότε η εθνική Γαλλίας θα βρει μπροστά της μια νέα υπόθεση "Μπενζεμά - Βαλμπουενά".

Η υπόθεση του Πολ Πογκμπά ενέπλεξε και τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον αδερφό του μέσου της Γιουβέντους να τον κατηγορεί ότι προσέλαβε έναν μάγο για να κάνει μάγια στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Εμπαπέ και το περιβάλλον του παρακολουθούν την υπόθεση και περιμένουν πιθανή ύπαρξη "απτών στοιχείων" που θα αποδείξουν την κατηγορία του Ματίας Πογκμπά προς την αδερφό του. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει θορυβήσει και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ σύμφωνα με την Equipe.

Ο Πολ Πογκμπά έκανε χειρουργείο στο γόνατο τον Ιούλιο και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ. Αν τελικά είναι έτοιμος για το τουρνουά και με την προϋπόθεση ότι ισχύουν οι συγκεκριμένες κατηγορίες, τότε πρέπει να βρει λύση στις σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι τακτικά μέλη της Εθνικής.

Οι "τρικολόρ" είχαν ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν με την υπόθεση των Μπενζεμά - Βαλμπουενά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός κλήσεων για αρκετό καιρό και τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην εθνική Γαλλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ