ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Η αποστολή για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Γιβραλτάρ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Η Γαλλία θα παραταχθεί με τον Κιλιάν Εμπαμπέ και τα μεγάλα αστέρια της στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα στην 10η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Η Γαλλία θα παραταχθεί με όλα τα διαθέσιμα αστέρια στα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ελλάδα στην 9η και τη 0η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε τις 23 επιλογές του, από τις οποίες απουσιάζουν οι Τσουαμενί και Παβάρ, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς που θα τους αφήσουν εκτός μέχρι και τις αρχές του 2024. Στη λίστα βρίσκεται και ο 17χρονος χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζαϊρέ Εμερί.

Στο πρώτο παιχνίδι η Γαλλία υποδέχεται το Γιβραλτάρ στο "Σταντ ντε Φρενς" το Σάββατο 18/11, ενώ θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου την Ελλάδα στην OPAP Arena, την Τρίτη 21/11.

Η αποστολή της Γαλλίας

  • Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν), Μπρις Σαμπά (Λανς)
  • Αμυντικοί: Τζόναθαν Κλάους (Μαρσέιγ), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Λουκά Ερναντέζ (Παρί), Ιμπραϊμά Κονατέ (Λίβερπουλ), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν)
  • Μέσοι: Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεάλ), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Μπουμπακάρ Καμαρά (Άστον Βίλα), Αντριάν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ζαν-Κλερ Ντομπιντό (Νις), Ζαϊρέ Εμερί (Παρί).
  • Επιθετικοί: Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Κινγκσλέ Κομάν (Μπάγερν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Μαρκούς Τουράμ (Γκλάντμπαχ), Ραντάλ Κολό Μουανί (Άιντραχτ), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί).
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ