ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Απογοητευμένος ο Γκριεζμάν με την απόφαση του Ντεσάμπ να δώσει το περιβραχιόνιο στον Εμπαπέ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Σύμφωνα με τη Le Figaro, ο Αντουάν Γκριεζμάν πίστευε πως θα πάρει εκείνος το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί και να απογοητευτεί με την απόφαση του Ντεσάμπ να το δώσει στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας στον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την απόσυρση του Ούγκο Γιορίς, καθώς ο γκολκίπερ της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια ήταν ο μόνιμος αρχηγός των "τρικολόρ".

Η απόφασή του αυτή ωστόσο, δυσαρέστησε έντονα τον Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με τη Le Figaro, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επιθετικός της Ατλέτικο θεωρούσε τον εαυτό του ως τον κορυφαίο υποψήφιο για τη θέση του αρχηγού και δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα, έχει δημιουργήσει αμφιβολίες στον Γκριεζμάν σχετικά με το μέλλον του στην εθνική ομάδα. Η επόμενη εβδομάδα και τα παιχνίδια με Ολλανδία και Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ