ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Πανέτοιμη ενόψει Ισλανδίας και πρωτιάς

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στο ματς με την Λευκορωσία | 12 Νοεμβρίου 2021
Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στο ματς με την Λευκορωσία | 12 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τρίτης (16/11) με την Ισλανδία στην Τρίπολη χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το Γιώργο Σίμο με τους Έλληνες διεθνείς να θέλουν τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα τους φέρει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Εθνική Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία για της για το παιχνίδι της Τρίτης (16/11, 16:00) στην Τρίπολη με αντίπαλο την την υπολογίσιμη Ισλανδία. Μια εκ των αντιπάλων της στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το καλό για το Γιώργο Σίμο είναι πως όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου καθώς αποκαταστάθηκαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που υπήρξαν μετά το ματς με την Λευκορωσία. Με εξαίρεση τον τραυματισμό του Ιωαννίδη που αποχώρησε από την αποστολή.

Στις μέρες που μεσολάβησαν από τον νικηφόρο αγώνα με τη Λευκορωσία ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στη βελτίωση της ψυχολογίας και -στο μέτρο του δυνατού- της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, τομείς στους οποίους η ομάδα έχει επηρεαστεί από την εμφάνιση των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν οδηγήσει στην αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο και στην ανάλογη ταλαιπωρία. Τέλος, το προπονητικό team και οι παίκτες εργάστηκαν πάνω σε θέματα τακτικής.

Η Εθνική Ελπίδων έχει ως στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Στη βαθμολογία του 4ου ομίλου προηγείται η Πορτογαλία με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ακολουθεί η Ελλάδα με έναν βαθμό λιγότερο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές που ευχαρίστησαν τους φιλάθλους της Αρκαδίας για τη συμπαράσταση στο ματς με τη Λευκορωσία, έχουν εκφράσει την ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη σε αυτό με τους Ισλανδούς.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ