ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελπίδων: Με βασικό τον Κουλούρη για τη νίκη - πρόκριση

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ευθύμης Κουλούρης θα αποτελέσει τη δύναμη πυρός της Εθνικής Ελλάδος στην αναμέτρηση με την Αυστρία με στόχο μια καθαρή νίκη που θα φέρει την πρόκριση στην τελική φάση. Δύσκολα ο Τσιμίκας, ερωτηματικό για τρεις θέσεις.

Δύσκολη αποστολή έχει η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά το εις βάρος της 1-0 στην Τούμπα την περασμένη Παρασκευή (16/11).

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη θα παραταχθούν στις 20:00 στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο χιονισμένο Ζανκτ Πόλεν έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη που θα τους οδηγήσει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ιταλία το καλοκαίρι.

Στην προσπάθεια αυτή διαθέσιμος θα είναι και ο Ευθύμης Κουλούρης που αποτέλεσε το βαρύ κανόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προκριματική φάση με πέντε γκολ σε έξι παρουσίες. Ο επιθετικός του Ατρόμητου βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην πόλη της Αυστρίας και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσαν οι Έλληνες διεθνείς την προετοιμασία τους.

Σε αντίθεση όμως δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Τσιμίκας ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι το ιατρικό τιμ να μην πάρει το ρίσκο με τη συμμετοχή του εκτός και αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.

Αναφορικά με την ενδεκάδα υπάρχουν και τρία ερωτηματικά ή διλήμματα θα μπορούσαμε να πούμε. Το ένα έχει να κάνει με την επιστροφή του Πασαλίδη ή μη στο αρχικό σχήμα καθώς ο αμυντικός του Αστέρα εξέτισε την τιμωρία του και είναι στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη.

Επίσης ο Λάμπρου διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη ενώ για να παίξει ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να μείνει εκτός ενδεκάδας ένας εκ των Μπουζούκη ή Ανδρούτσου.

Οπότε η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων θα αποτελείται από τους: Κότσαρη, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκο ή Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Καραχάλιο, Γαλανόπουλο, Λημνιό, Λάμπρου ή Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη ή Ανδρούτσο και Κουλούρη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ