Εθνική Ελπίδων: Κρούσμα κορονοϊού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

Εθνική Ελπίδων: Κρούσμα κορονοϊού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

Μέλος της Εθνικής Ελπίδων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή που πέταξε για Κροτατία για το ματς της Πέμπτης. Θα ακολουθηθεί το υγειοονομικό πρωτόκολλο της UEFA ενώ τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ.

Μέλος της Εθνικής Ελπίδων, χωρίς να γίνεται γνωστό αν πρόκειται για παίκτη ή μέλος του τεχνικού τιμ, που συγκεντρώθηκε την Δευτέρα (31/8) σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα ενόψει των αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας και του Σαν Μαρίνο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από εξουσιοδοτημένη ιατρική υπηρεσία της UEFA.

Το μέλος της αποστολής αμέσως αποχώρησε από το ξενοδοχείο και ακολουθήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA ενώ τα μέλη της αποστολής θα υποβλήθουν σε νέα τεστ σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της UEFA.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν απο την εξουσιοδοτημένη απο την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA".

SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.