ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πορωτικό VIDEO της Εθνικής για τον μεγάλο τελικό με τη Γεωργία: "Λένε πως θα είναι 55.000, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς"

Το πορωτικό VIDEO της Εθνικής για τον μεγάλο τελικό με τη Γεωργία: "Λένε πως θα είναι 55.000, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς"

Η Εθνική Ελλάδας δίνει το απόγευμα της Τρίτης (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) το σημαντικότερο ματς της δεκαετίας κόντρα στη Γεωργία στην "αφιλόξενη" Τιφλίδα. Η "γαλανόλευκη" έδωσε μέσα από ένα εντυπωσιακό VIDEO στα social media της το έναυσμα για την πρόκριση στο Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι παίκτες του βρίσκονται μόλις ένα βήμα μακριά από τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro 2024, κυνηγώντας μια πρόκριση που θα τη φέρει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Η εν λόγω συμμετοχή περνάει από την "αφιλόξενη" Boris Paichadze Arena, η οποία θα είναι κατακλισμένη από 54.000 και πλέον Γεωργιανούς, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται και 500 Έλληνες φίλαθλοι.

Η Εθνική έδωσε το έναυσμα πρόκρισης μέσα από ένα φαντασμαγορικό teaser της μεγάλης μάχης κόντρα στους Καυκάσιους, από πλάνα κόντρα στην υπερηχητική εμφάνιση των διεθνών επί του Καζακστάν στην "OPAP Arena".

Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι το "Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός. Παίζουμε ενωμένοι", δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί εντός των "γαλανόλευκων τειχών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO EURO 2024 NATIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ