ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Το νέο υπερσύγχρονο πούλμαν με το σύνθημα "παίζουμε σαν ένας"

Το νέο πούλμαν της Εθνικής με σύνθημα "Παίζουμε σαν ένας"
Το νέο πούλμαν της Εθνικής με σύνθημα "Παίζουμε σαν ένας" EPO

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως από το τέλος του έτους όλες οι Εθνικές μας Ομάδες θα μετακινούνται με το νέο υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο, με σύνθημα "παίζουμε σαν ένας".

Η ΕΠΟ δημοσίευσε το νέο υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο, με το οποίο θα μετακινούνται από το τέλος του έτους όλες οι Εθνικές μας ομάδες.

Η αγορά του νέου λεωφορείου θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026.

Η γραφική απεικόνιση στο νέο αυτό λεωφορείο θα ολοκληρωθεί μετά την τελική επικύρωση της αγοράς από τη FIFA και την σχετική διαδραστική συμμετοχή του φίλαθλου κοινού της χώρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Με νέο υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο θα μετακινούνται από το τέλος του έτους όλες οι Εθνικές μας Ομάδες.

Η αγορά του νέου λεωφορείου, το οποίο ήδη διαρρυθμίζεται προκειμένου να εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών των διεθνών μας ποδοσφαιριστών, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026.

Η γραφική απεικόνιση στο νέο αυτό λεωφορείο θα ολοκληρωθεί μετά την τελική επικύρωση της αγοράς από τη FIFA και την σχετική διαδραστική συμμετοχή του φίλαθλου κοινού της χώρας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ