ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Συνάντηση Κωνσταντινίδη - Φύσσα για το θέμα του προπονητή, υπάρχει λίστα υποψηφίων

Ο Κωνσταντινίδης και ο Φύσσας στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Κωνσταντινίδης και ο Φύσσας στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών INTIME

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης επιστρέφει από το εξωτερικό και την Τετάρτη (8/12) θα έχει συνάντηση με τον Τάκη Φύσσα για το θέμα του προπονητή. Έχει στα χέρια του λίστα υποψηφίων, θα την τσεκάρει και με την Τεχνική Επιτροπή.

Στην ΕΠΟ υπάρχει κινητοποίηση για το θέμα του επόμενου προπονητή, αφού στόχος είναι μέσα στον Δεκέμβριο να βρεθεί ο διάδοχος που θα αναλάβει αντί του Τζον Φαν Σιπ και θα έχει χρόνο μέχρι τον Μάρτιο να εγκλιματιστεί και να ετοιμάσει την Εθνική ομάδα για τις επόμενες υποχρεώσεις της από τον Μάρτιο του 2022 και έπειτα.

Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, επιστρέφει σήμερα (7/12) από το εξωτερικό και αύριο Τετάρτη (8/12) θα έχει ραντεβού με τον Τάκη Φύσσα. Στα χέρια του υπάρχει λίστα υποψήφιων προπονητών, την οποία θα εξετάσουν και μετά θα την δουν και με την Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο ίδιος δεν έκανε ραντεβού με κάποιον εκ των υποψήφιων στόχων, αλλά γίνονται ζυμώσεις, ώστε να προχωρήσουν ορισμένες περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του. Μην ξεχνάμε ότι και τα οικονομικά είναι αρκετά "σφιχτά" και δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες από 500-600.000 ευρώ, όσα πάνω κάτω έπαιρνε και ο Φαν Σιπ.

Το SPORT24 έχει εξηγήσει για ποιο λόγο είναι ανεδαφική η όποια σεναριολογία για τον Φερνάντο Σάντος ή τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ δεν αποκλείεται να εξεταστούν περιπτώσεις ξένων προπονητών με... ελληνικό παρελθόν. Επίσης, οι Έλληνες προπονητές παραμένουν στο κάδρο, αλλά η τάση είναι για ξένο και σε πρώτη φάση εκεί στοχεύουν στην Ομοσπονδία.

Τα επόμενα 24ωρα ίσως γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για κάποια ονόματα που ενδιαφέρουν την ΕΠΟ ή έστω κάποια χαρακτηριστικά που κοιτάζει ο Κώστας Κωνσταντινίδης για τον επόμενο ομοσπονδιακό εκλέκτορα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ