ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Sold out το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν

Εθνική Ελλάδας: Sold out το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν
INTIME SPORTS

Δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο εισιτήριο στην OPAP Arena για την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Καζακστάν για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με το Καζακστάν (21/03, 21:45, ALPHA, Novasports Prime, LIVE SPORT24), με το βλέμμα στην πρόκριση στον τελικό των playoffs του Euro 2024.

Στην OPAP Arena δεν θα πέφτει καρφίτσα. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια και η έδρα της Εθνικής μας θα είναι κατάμεστη.

Με λίγα λόγια, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ