ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Σε φουλ ρυθμούς ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης από προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Δημήτρης Γιαννούλης από προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε το φουλ πρόγραμμα της προπόνησης της Εθνικής Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής (28/3) με την Ονδούρα. (VIDEO)

Με νέα πρόσωπα τους Δημήτρη Γιαννούλη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο διεξήχθη η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας το Σάββατο (27/3) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και δη στις εγκαταστάσεις της "Λόλα".

Ο διεθνής μπακ της Νόριτς που είχε χτυπήσει το περασμένο Σάββατο στο κεφάλι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο την Ονδούρα.

Γενικότερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του φιλικού αγώνα στο γήπεδο Τούμπας (28/3, 17:00 – OPEN BEYOND, Cosmote TV), ο οποίος σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 14 χρόνια.

Μετά την πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και το ταξίδι τους από την Γρανάδα, όπου η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ισπανία, οι διεθνείς προπονήθηκαν το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση των παικτών, μία ημέρα πριν από το ματς της Τούμπας, όπου η Εθνική αγωνίζεται εκ νέου ύστερα από 14 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 22 Αυγούστου 2007, οπότε διεξήχθη ο αποχαιρετιστήριος φιλικός αγώνας προς τιμήν τού τότε αρχηγού της και, πλέον, νεοεκλεγέντος προέδρου της ΕΠΟ, Θ. Ζαγοράκη, με αντίπαλο την Ισπανία.

Όσο για τον Πέλκα που έμεινε εκτός του αγώνα με την Ισπανία λόγω ενός προβλήματος ακολούθησε και αυτός μέρος του προγράμματος μαζί με τους συμπαίκτες του και εν συνεχεία έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Γεωργία ή όχι. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ