NATIONS LEAGUE

Εθνική Ελλάδας: Στη Ριζούπολη με την Κύπρο, στην Τούμπα με τη Σλοβενία

Εθνική Ελλάδας: Στη Ριζούπολη με την Κύπρο, στην Τούμπα με τη Σλοβενία
Η ενδεκάδα της Εθνικής στον αγώνα με το Κόσοβο EUROKINISSI

Εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, το φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο θα γίνει στη Ριζούπολη στις 11 Νοεμβρίου και το επίσημο με τη Σλοβενία στην Τούμπα στις 18 του ίδιου μήνα.

Αλλάζει έδρα η Εθνική για τις δυο επόμενες υποχρεώσεις με την Κύπρο και τη Σλοβενία στις 11 και στις 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα χρειαστούν κάποια βελτιωτικά έργα και ως εκ τούτου η γαλανόλευκη θα υποχρεωθεί να φιλοξενηθεί σε άλλα γήπεδα για τα δυο αυτά ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλικό με την Κύπρο θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης (11/11, 16:45), ενώ μια εβδομάδα αργότερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη και θα αναμετρηθεί με τους Σλοβένους στην Τούμπα (18/11, 21:45) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας κυνηγά νίκη στη Μολδαβία στις 15 Νοεμβρίου και νίκη με τη Σλοβενία, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη League B. Μέχρι στιγμής έχει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν Σιπ είναι οι ακόλουθες: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός".


TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ