ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική ομάδα: Με Τσιμίκα και Γιακουμάκη η αποστολή

Ο Κώστας Τσιμίκας σε ματς της Εθνικής
Ο Κώστας Τσιμίκας σε ματς της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές για τα ματς της Εθνικής με Κύπρο, Μολδαβία και Σλοβενία με τους Τσιμίκα και Γιακουμάκη να βρίσκονται στις επιλογές του.

Τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις με την Κύπρο, την Μολδαβία και την Σλοβενία ανακοίνωσε ο Τζον Φαν Σιπ.

Στις κλήσεις του Ολλανδού κόουτς στην Εθνική ομάδα επέστρεψαν οι Μαυρίας, Σιώπης και Τσιμίκας, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: "Ο κ. Φαντ' Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (φιλικό, 11/11), την Μολδαβία (UNL, 15/11) και την Σλοβενία (UNL, 18/11).

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι ακόλουθες: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ