ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή

Εθνική Ελλάδας: Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή
INTIME

Τη νύχτα μέρα προσπάθησαν να κάνουν οι Γεωργιανοί προκειμένου να διαταράξουν την ηρεμία της Εθνικής μας ομάδας, εν όψει του τελικού πρόκρισης για το Euro 2024, ανάβοντας πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τρίτη (19:00 ALPHA, Novasports Prime, Live από το SPORT24) στην Boris Paichadze Arena της Τιφλίδας τη Γεωργία με έπαθλο ένα εισιτήριο στην τελική φάση του Euro 2024.

Μία μικρή μερίδα Γεωργιανών οπαδών, θέλοντας να διαταράξουν την ηρεμία και κυρίως τον ύπνο των Ελλήνων διεθνών, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, που έχει καταλύσει η γαλανόλευκη αποστολή στην πρωτεύουσα της χώρας και πυροδότησαν σημαντικό αριθμό βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, σε αρκετά προχωρημένη ώρα, περίπου στις 02:00 τοπική.

Όπως είναι φυσικό προέκυψε μία μικρή αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής μας, καθώς οι κρότοι ήταν δυνατοί. Το σκηνικό είχε διάρκεια περίπου πέντε λεπτών και στη συνέχεια επανήλθε η ηρεμία. Ασφαλώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάται κάτι τέτοιο πριν από σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τόσο μεγάλο διακύβευμα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ