ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Αυτά είναι τα απαγορευμένα αντικείμενα για τους φιλάθλους στον αγώνα με το Καζακστάν

Οι Έλληνες οπαδοί στον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία
Οι Έλληνες οπαδοί στον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια Εθνικής απέναντι στο Καζακστάν. Δείτε την λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Καζακστάν (21/03, 21:45, ALPHA, Novasports Prime, LIVE SPORT24), με στόχο την πρόκριση στον τελικό των playoffs του Euro 2024.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια στην OPAP Arena εξαντλήθηκαν, ενώ υπενθύμισε τα απαγορευμένα αντικείμενα.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στην ακόλουθη φωτογραφία:

Εθνική Ελλάδας: Αυτά είναι τα απαγορευμένα αντικείμενα για τους φιλάθλους στον αγώνα με το Καζακστάν

".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ