NATIONS LEAGUE

Εθνική Ελλάδας: Οι έντεκα που επέλεξε ο Φαν Σιπ για Μολδαβία

NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ γνωστοποίησε στους διεθνείς την ενδεκάδα για τον αποψινό (11/10) αγώνα της Εθνικής με την Μολδαβία στις 21:45 στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Στον πάγκο ο Φορτούνης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας για τον αποψινό (11/10) αγώνα με την Μολδαβία στις 21:45 στο άδειο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Όπως σας είχε γράψει το Sport24.gr, ο Ολλανδός εκλέκτορας δεν θα αποχωριστεί το 4-2-3-1, με τον Φορτούνη να μένει τελικά στον πάγκο και να ξεκινά στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής τριάδας ο Μάνταλος.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι τελικά κάτω από τα δοκάρια και όχι ο Μπάρκας, αριστερά ο Γιαννούλης, ως δίδυμο στόπερ ξεκινούν οι Τζαβέλλας και Σβάρνας, με τον Χατζηδιάκο να τοποθετείται στα δεξιά, αφού δεν υπήρχε εναλλακτική μετά τον τραυματισμό του Μπακάκη.

Οι Κουρμπέλης και Ζέκα θα βρεθούν στον άξονα, με τους Λημνιό και Μάνταλο στα δυο άκρα και τον Μπακασέτα σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό, όπου θα δούμε και πάλι τον Παυλίδη.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ