ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ στη λίστα των υποψηφίων για την Ιρλανδία, γράφουν οι Times

Εθνική Ελλάδας: Ο Πογέτ στη λίστα των υποψηφίων για την Ιρλανδία, γράφουν οι Times
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ με την Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνεται μετά από τα play offs του Nations League και αυτό έχει ανοίξει την όρεξη της Ιρλανδίας, με τους "Times" να αναφέρουν πως ο Ουρουγουανός είναι μέσα στα πλάνα τους για τη θέση του προπονητή.

Ο Γκουστάβο Πογέτ οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στην πρώτη θέση στον όμιλό της στην League C του Nations League που της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024, όμως στην παρούσα φάση είναι μετέωρος στον πάγκο.

Ναι μεν ετοιμάζεται να ηγηθεί του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Final-4 του Nations League όπου πρώτος αντίπαλος της γαλανόλευκης θα είναι το Καζακστάν, ωστόσο το συμβόλαιό του λήγει μετά από τα play offs και στην παρούσα φάση δεν διαφαίνεται επιθυμία ανανεώσης του συμβολαίου του.

Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια που τον θέλουν να απασχολεί τους ανθρώπους της εθνικής Ιρλανδίας και αυτά παραμένουν μέχρι σήμερα, με τους "Times" να τα επαναφέρουν μάλιστα με νέο δημοσίευμα που στέκεται στην "απογοήτευση του Πογέτ για την έλλειψη υποστήριξης" και να υποστηρίζουν πως σκέφτεται την αποχώρησή του από την γαλανόλευκη.

Σημειώνεται πως μετά από την αποχώρηση του Στίβεν Κέν, οι Ιρλανδοί έχουν μείνει ακέφαλοι και ψάχνουν εναγωνίως για προπονητή, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πως δεν προχώρησαν οι συζήτησεις με τον Λι Κάρσλεϊ (ήταν στον πάγκο της Αγγλίας Κ21) και πως το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ εξακολουθεί να παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ