ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Κβαρατσχέλια και οι υπόλοιποι δέκα του Σανιόλ

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της εθνικής Γεωργίας
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της εθνικής Γεωργίας © 2023 TAMUNA KULUMBEGASHVILI / AP IMAGES

Ο Βίλι Σανιόλ έχει να διαχειριστεί ένα ιστορικό παιχνίδι με την Ελλάδα (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) μέσα στην έδρα της Γεωργίας και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει κάτι.

Για την Εθνική μας Ομάδα (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) τα έχουμε ήδη αναλύσει όσον αφορά το πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δύσκολα θα αλλάξει κάτι στους έντεκα.

Πάνω κάτω έτσι σκέφτηκε να κινηθεί κι ο Βίλι Σανιόλ, ο εκλέκτορας της εθνικής Γεωργίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται εδώ στην Τιφλίδα, ο Γάλλος τεχνικός θα πάει με τη συνταγή του Λουξεμβούργου με μόνη διαφορά φυσικά την επιστροφή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του συνόλου κι εκ των top class στην Ευρώπη, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Οπότε στο 3-4-3 που συνήθως επιλέγει για να αγωνιστεί η Γεωργία δεν περιμένουμε να δούμε κάποια διαφοροποίηση, ίσως μόνο σε ένα δυο πρόσωπα.

Η ενδεκάδα της Γεωργίας

Άρα, με βάση όσα έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή η Γεωργία αναμένεται να παραταχθεί ως εξής στον αγωνιστικό χώρο της Boris Paichadze Dinamo Arena:

Ο Μαμαρντασβίλι κάτω από τα γκολπόστ. Οι Σεγκέλια - Κακαμπάτζε στις δυο πτέρυγες κι οι Κάσια, Ντβάλι, Κρικβέλια οι τρεις στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο Κανκάβα με τον Κιτεϊσβίλι φαντάζουν ως βασικοί, αλλά και ο Κοχορασβίλι δεν αποκλείεται όταν φανερωθεί η ενδεκάδα του Σανιόλ να έχει πάρει τη θέση τελικά ενός εκ των δύο που προαναφέραμε.

Στην επίθεση για τον Κβάρα τα έχουμε ήδη γράψει. Ο Τσακβετάτζε είναι τόσο σίγουρος όσο κι ο σταρ της Νάπολι.

Για το δίδυμο Μικαουτάτζε - Ζιβζιβάτζε ο δεύτερος είναι αυτός που κερδίζει πόντους λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης με τα δυο γκολ της νίκης απέναντι στο Λουξεμβούργο.

Σε κάθε περίπτωση κι ο Σανιόλ φαίνεται να είναι της ίδιας λογικής με τον Πογέτ, αφού με αυτούς που τον πήγαν στον τελικό με αυτούς και στην πλειοψηφία αναμένεται να αναμετρηθεί στο φινάλε απέναντι στην Ελλάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ