ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Με Τσιμίκα και Γιαννούλη η ενδεκάδα με την Σουηδία

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Τζον Φαν Σιπ για τον αποψινό (21:45) "τελικό" με την Σουηδία στη Στοκχόλμη για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Τσιμίκας και Γιαννούλης θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σουηδία (12/10, 21:45, COSMOTE Sport 1, OPEN και Live SPORT24) αποτελεί "τελικό" στο δρόμο για το Μουντιάλ του Κατάρ, όπως ανέφερε ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη Τύπου. Άπαντες στο γαλανόλευκο στρατόπεδο θα κάνουν τα πάντα για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο που θα μας διατηρήσει ζώντανους στη μάχη πρόκρισης.

Ο Τζον Φαν Σιπ γνωστοποίησε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο και θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τόσο ο Τσιμίκας όσο και ο Γιαννούλης, με την διάταξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να είναι 3-5-2 ή 5-3-2.

Η ενδεκάδα θα είναι ως εξής: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας και Παυλίδης.Ο Τσιμίκας αναμένεται να είναι αριστερός στόπερ ως αντί-Τζαβέλλας στην τριάδα μπροστά από τον τερματοφύλακα και ο Γιαννούλης θα πάρει όλη την αριστερή πλευρά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ