ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με Καζακστάν

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με Καζακστάν
Οι Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ εναντίον της Γαλλίας στην "OPAP Arena" INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τρίτη (27/02) ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν στην OPAP Arena (21/03) για τα playoffs του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena το Καζακστάν στον ημιτελικό των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024.

Από την Τρίτη (27/02) οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ