ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, με Ιωαννίδη στην κορυφή και Πέλκα, Μάνταλο

Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια της αναμέτρησης Κύπρος - Ελλάδα | 24 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια της αναμέτρησης Κύπρος - Ελλάδα | 24 Σεπτεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Βόρεια Ιρλανδία στη Ριζούπολη (27/9, 21:45, NOVA Sports 1, ALPHA και Live SPORT24). Βασικοί οι Ιωαννίδης, Πέλκας και Μπακασέτας.

Η Εθνική Ελλάδας δίνει τον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του Nations League, κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία στη Ριζούπολη (27/9, 21:45, NOVA Sports 1, ALPHA και Live SPORT24).

Γνωστοποιήθηκε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο οποίος παρατάσσει την γαλανόλευκη σε σχηματισμό 4-3-3.

Η τετράδα στην άμυνα έμεινε η ίδια, όπως φυσικά και ο Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, ενώ η τρίαδα της μεσαίας γραμμής αποτελείται από τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Μάνταλο.

Ο Ιωαννίδης αγωνίζεται για πρώτη φορά βασικός στην κορυφή της επίθεσης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τους Πέλκα και Μασούρα στις θέσεις των εξτρέμ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Κυριακόπουλος, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Ρότα, Παπανικολάου, Φούντας, Γούτας, Κουλιεράκης, Χατζηγιοβάννης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ