ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η 23άδα για τον "τελικό" με τη Γεωργία, ποιοι παίκτες έμειναν εκτός

Ο Γκουστάβο Πογέτ
Ο Γκουστάβο Πογέτ INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ κατέληξε στην τελική 23αδα για το σπουδαίο ματς της Εθνικής απέναντι στη Γεωργία (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24), όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για τη σπουδαία μάχη στην Boris Paichadze Arena κόντρα στη Γεωργία(26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24), με στόχο την πρόκριση στο Euro 2024.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι τελικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ αναφορικά με την αποστολή.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής κατέληξε σε 23 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός -σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του- τους Σωκράτη Διούδη, Γιώργο Τζαβέλλα, Χρήστο Τζόλη και Μανώλη Σάλιακα.

Αναλυτικά η αποστολή της γαλανόλευκης: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ζέκα, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ