ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Γεωργιανό κάλεσμα σε πορεία μέχρι το γήπεδο

Γεωργιανοί φίλαθλοι στον αγώνα με τη Σκωτία
Γεωργιανοί φίλαθλοι στον αγώνα με τη Σκωτία © 2023 TAMUNA KULUMBEGASHVILI / AP IMAGES

Οι Γεωργιανοί ζουν κι αναπνέουν για τον τελικό απέναντι στην Ελλάδα (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) κι οργανώνονται για να στηρίξουν τον Βίλι Σανιόλ και τους διεθνείς τους.

Εκστρατεία μέσω των social media έχουν αρχίσει ορισμένοι Γεωργιανοί, ώστε να οργανώσουν τους φιλάθλους που ήταν οι τυχεροί (αφού βρήκαν εισιτήριο) και θα βρίσκονται το βράδυ της Τρίτης (26/03, 19:00, ALPHA, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στο Boris Paichadze για τον τελικό με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες προφίλ σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης καλούν τον κόσμο σε συνάντηση σε σημείο κοντά στην έδρα της Ντιναμό Τιφλίδας γύρω στις 18:00 τοπική ώρα με σκοπό να δημιουργήσουν μια πορεία που θα βαδίσει προς το γήπεδο.

Στον επίλογο του μηνύματος αναφέρεται πως η μοναδική απάντηση όσων αποφασίσουν να λάβουν μέρος στην πορεία είναι να φορούν κόκκινα κι άσπρα, δηλαδή τα χρώματα της σημαίας της Γεωργίας.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες επικράτησε φρενίτιδα σε ολόκληρη τη χώρα για την αγορά εισιτηρίων.

Οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 300.000, με τους Γεωργιανούς που έμειναν εκτός να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν, ακόμα και τώρα, και 10 φορές πάνω από την κανονική τιμή του εισιτηρίου για να το αγοράσουν από τον τυχερό που το πρόλαβε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ