ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο τον Μάρτιο

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας INTIME

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τον προσεχή Μάρτιο η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε φιλικούς αγώνες την Ρουμανία (25/3) και το Μαυροβούνιο (28/3) στο πλαίσιο της προετοιμασιας της για το Nations League 2022.

Η Εθνική Ελλάδας εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο την ίδια στιγμή η ΕΠΟ φρόντισε να συμφωνήσει στην διεξαγωγή δύο φιλικών παιχνιδιών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Nations League 2022.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Ρουμανία (25/3) στο Βουκουρέστι και το Μαυροβούνιο (28/3) στην Ποντγκόριτσα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει, σε φιλικούς αγώνες, η Εθνική Ομάδα τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League 2022.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και με το Μαυροβούνιο την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.

Εναντίον της Ρουμανίας, η Εθνική θα παίξει για 37η φορά στην ιστορία της, με τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016 στο Βουκουρέστι (7/9/2015, 0-0). Με το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα θα παίξει για 2η φορά μετά το φιλικό στις 24/3/2016 στο Καραϊσκάκη (2-1 / 54’ Τζαβέλλας, 63’ Καρέλης)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ