ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Κωνσταντινίδης έχει καταλήξει σε τρεις προπονητές, ραντεβού την άλλη εβδομάδα

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης σε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας
Ο Κώστας Κωνσταντινίδης σε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας INTIME

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης έχει καταλήξει σε τρεις προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ραντεβού για να κάνει την τελική του εισήγηση στην ΕΠΟ, όντας σε επαφή και με τον αθλητικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, συνεχίζει το ξεσκαρτάρισμα για τον διάδοχο του Τζον Φαν Σιπ, καθώς έχουν προταθεί πάρα πολλοί προπονητές και έχει μελετήσει δεκάδες βιογραφικά υποψήφιων για τον πάγκο της γαλανόλευκης. Στόχος του είναι μέσα στο μήνα να έχει καταλήξει και να κάνει την εισήγησή του στην ΕΠΟ, η οποία θα δώσει και το τελικό ok. Φυσικά είναι σε συνεχείς συζητήσεις και με τον αθλητικό διευθυντή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάκη Φύσσα.

Ο Κωνσαντινίδης κοιτάζει κατά κύριο λόγο περιπτώσεις από Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, εκεί έχει επικεντρωθεί και έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μαζί τους και εφόσον καταλήξει στον εκλεκτό του, ακολούθως θα κάνει την πρότασή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πολλά ονόματα έχουν γραφτεί για την άκρη του γαλανόλευκου πάγκου, κάποιοι εξ αυτών εξετάστηκαν όντως, κάποιοι άλλοι δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα. Με το θέμα ασχολείται και ο νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος κατά καιρούς έχει εκφράσει τις δικές του απόψεις για τον επόμενο προπονητή, δείχνοντας ότι θέλει ξένο ομοσπονδιακό. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στον Φερνάντο Σάντος, μια περίπτωση όμως που δεν ήταν ρεαλιστική

Η περίπτωση του Τζάνι Ντε Μπιάζι είναι από αυτές που έχουν ακουστεί, ίσως είναι ανάμεσα σε αυτούς που αρέσουν στον κύριο Δημητρίου, αλλά πρέπει να τονιστεί πως έχει εν ισχύ συμβόλαιο με το Αζερμπαϊτζάν και δεν έχει υπάρξει ραντεβού μαζί του. Εντούτοις, είναι ένα όνομα που έχει προταθεί στην ΕΠΟ και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουμε... σοφότεροι. Το θέμα προχωράει και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες πιθανότατα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, ώστε ο νέος προπονητής να έχει χρόνο να μάθει τα κατατόπια, να εγκλιματιστεί και να είναι έτοιμος για τις πρώτες του κλήσεις. Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο έχουμε φιλικά και τον Ιούνιο τα πρώτα επίσημα ματς για το Nations League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ