ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Εθνική Αργεντινής: Αυτό το επιτραπέζιο έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του Μουντιάλ

Το επιτραπέζιο έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής στη διάρκεια του Μουντιάλ
Το επιτραπέζιο έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής στη διάρκεια του Μουντιάλ INSTAGRAM /@PLAKKS

Το επιτραπέζιο παιχνίδι που έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.

Αν και το επιτραπέζιο "Plakks" κυκλοφορεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει viral λόγω του video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τους παίκτες της Εθνικής Αργεντινής.

Ανάμεσά τους και ο Λιονέλ Μέσι, εμφανίστηκε να παίζει "Plakks" μαζί με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

  • Τι είναι το Plakks:

Το Plakks είναι ένα γρήγορο και συναρπαστικό ξύλινο παιχνίδι ποδοσφαίρου που είναι ιδανικό για παίκτες όλων των ηλικιών. Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο διασκεδαστικό αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον.

Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τους ποδοσφαιριστές τους με τις αγαπημένες τους ομάδες, δημιουργώντας μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία κάθε φορά που παίζουν.

Το παιχνίδι διαθέτει μια σειρά από ξύλινα μπαστούνια που αντιπροσωπεύουν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες και τη στρατηγική τους για να νικήσουν τον αντίπαλό τους.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ