ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Εθνική Αγγλίας: Ο Κέιν χάρισε από μία τιμητική πλακέτα στους συμπαίκτες του για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

Ο Κέιν πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη
Ο Κέιν πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σενεγάλη 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Χάρι Κέιν αποφάσισε να κάνει δώρο από μία τιμητική πλακέτα στους συμπαίκτες του και τον προπονητή του στην εθνική Αγγλίας, αναγνωρίζοντας ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Χάρι Κέιν εκτέλεσε από την άσπρη βούλα τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στο πλαίσιο του Ιταλία - Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024 και ανέβηκε μόνος στην κορυφή των σκόρερ των τριών λιονταριών με 54 γκολ, προσπερνώντας τον Γουέιν Ρούνεϊ με 53).

Ο αρχηγός της Αγγλίας θέλησε να δείξει να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή του, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τη συμβολή τους στη μεγάλη διάκριση που πέτυχε, γι' αυτό τους χάρισε από μία τιμητική πλακέτα, γράφοντας πάνω κάτι ξεχωριστό για τον καθένα.

"Δεν θα μπορούσα να είχα σπάσει το ρεκόρ του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στην Αγγλία χωρίς την υποστήριξη των συμπαικτών μου και των προπονητών μου που με βοήθησαν.

Αυτό το δώρο είναι ένα τεράστιο "ευχαριστώ" από εμένα σε όλους εκείνους με τους οποίους μοιράζομαι τα αποδυτήρια από το ντεμπούτο μου. Ευχαριστώ", έγραψε στο tweet του ο αρχηγός της Αγγλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ