ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Εθνική Αγγλίας: Ο 18χρονος Μέινου κλήθηκε για πρώτη φορά στα "τρία λιοντάρια"

Εθνική Αγγλίας: Ο 18χρονος Μέινου κλήθηκε για πρώτη φορά στα "τρία λιοντάρια"
PRINT SCREEN

Ο Κόμπι Μέινου ανταμείφθηκε πλήρως για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στις κλήσεις του στην εθνική Αγγλίας.

Ο Κόμπι Μέινου πραγματοποιεί μία άκρως ικανοποιητική σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη ανατολή της επαγγελματικής καριέρας του, μετρώντας ήδη 20 συμμετοχές (14 στην Premier League) και 1 γκολ, και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τουναντίον, ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του με τους κόκκινους διαβόλους, με τελευταία ηχηρή απόδειξη την εμφάνισή του στον νοκ-άουτ προημιτελικό του FA Cup απέναντι στην Λίβερπουλ, και την Τρίτη (19/03) τον κάλεσε για πρώτη φορά στην ομάδα ανδρών της εθνικής Αγγλίας.

Αρχικά, ο Μέινου ήταν μέλος της αποστολής της Κ21 της Αγγλίας αλλά με απόφαση του Σάουθγκεϊτ θα ενσωματωθεί σε αυτήν των Ανδρών για τα επικείμενα φιλικά με Βραζιλία (23/03) και Βέλγιο (26/03), με τους Άγγλους να προλαβαίνουν έτσι την Γκάνα που διεκδικούσε επίσης τον παίκτη (γεννημένος στο Στόκπορτ από Γκανέζους γονείς).

Υπενθυμίζεται πως ο Μέινου έχει εκπροσωπήσει μέχρι στιγμής την Αγγλία σε επίπεδο Κ17, Κ18 και 19, ενώ δεν έχει αγωνιστεί για την Κ20 ή την Κ21 της χώρας, με τα "τρία λιοντάρια" να είναι πάντως διατεθειμένα να του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο μέσω της πρώτης κλήσης που δέχτηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ