ΑΕΚ

Εστερχάζι: "Να ξεκινήσει το γήπεδο και είμαστε εδώ"

Εστερχάζι: "Να ξεκινήσει το γήπεδο και είμαστε εδώ"

Ο Μάρτον Εστερχάζι, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την προοπτική συνεργασίας της ΑΕΚ με την Sportfive.

Tις εξελίξεις μετά την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει ο Μάρτον Εστερχάζι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL".

H μεγάλη δόξα του παρελθόντος, υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής πολυεθνικής καθιστά σαφές πως το ενδιαφέρον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκινήσουν τα έργα και τα πράγματα να μπουν σε μία τάξη.

Στις δηλώσεις του στο "Goal" επισήμανε επίσης, πως η ονομασία του γηπέδου είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας.

" Πρέπει να περιμένουμε λίγο, να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και έχουμε χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση, υπάρχουν επαφές, ξέρουμε τι θέλει η ΑΕΚ και ξέρουν για τι ενδιαφερόμαστε εμείς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι περισσότερο, ίσως στις αρχές του καλοκαιριού να υπάρξει κάποια νέα συνάντηση.

Όταν συζητάμε για την εμπορική αξιοποίηση ενός γηπέδου, το όνομα που θα δοθεί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας. Δεν είναι το βασικό. Το σημαντικό είναι πως θα υπάρξει συνεργασία. Αισιοδοξώ πως θα βρεθεί λύση.

Όταν θα ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους όρους και πιστεύω πως θα βρούμε τη λύση που θα θέλουμε όλοι. Έτσι λειτουργεί η υπόθεση σε όλη την Ευρώπη, αυτό σκεφτόμαστε και για την ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ