ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Έσπασε τα κοντέρ ο Κριστιάνο με τους περισσότερους followers στο Instagram

Φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram
Φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram CRISTIANO / INSTAGRAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σπάει ρεκόρ μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στα social media, καθώς ο CR7 ξεπέρασε τους 400 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σπάει κάθε δυνατό ρεκόρ εντός αγωνιστικού χώρου. Ο 37χρονος Πορτογάλος έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα και παρά την ηλικία του δείχνει πως δεν βάζει ταβάνι στον εαυτό του.

Αυτό δεν ισχύει ωστόσο μόνο σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τους 400 εκατομμύρια followers στο Instagram και είναι ο χρήστης με τους περισσότερους ακολούθους στην πλατφόρμα.

Ο CR7 έχει κάνει 3,242 posts, ακολουθεί 501 άτομα, ενώ οι περισσότερες του αναρτήσεις έχουν πάνω από δέκα εκατομμύρια likes. Να σημειωθεί πως το Σάββατο γιόρτασε τα γενέθλιά του, με την Χεορχίνα να του κάνει ένα απίθανο δώρο.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται πάνω από την Κάιλι Τζένερ και μάλιστα με διαφορά, καθώς το μοντέλο έχει 309 εκατομμύρια followers. Ο Μέσι έρχεται τρίτος στην κατάταξη έχοντας 306 εκατομμύρια ακολούθους.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ